• BUFON

    COMIC HISTORICO-DRAMA

    PORCEL ZIDROU NORMA EDITORIAL Ref. 9788467920253 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ¡ZIDROU AHORA TAMBIÉN SE ATREVE CON LA EDAD MEDIA! Dejad que os cuente la historia de un bufón que, tonto de él, se enamoró de una princesa cuya hermosura era tanta que no se podía soportar. Dejad que os cuente la historia de un beso. El más bello de todos. El más puro. El más conmovedor de los beso...
    Peso: 100 gr
    Sense estoc avui
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-679-2025-3
    • Data d'edició : 01/09/2015
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : PORCEL ZIDROU
    • Número de pàgines : 64
    • Col·lecció : EUROPEO
    • Any d'edició : 2015
    ¡ZIDROU AHORA TAMBIÉN SE ATREVE CON LA EDAD MEDIA! Dejad que os cuente la historia de un bufón que, tonto de él, se enamoró de una princesa cuya hermosura era tanta que no se podía soportar. Dejad que os cuente la historia de un beso. El más bello de todos. El más puro. El más conmovedor de los besos. Tras recibir en 2014 el Premio de Plata de los Internacional Manga Awards de Japón por su obra El Folies Bergère, el guionista belga Zidrou y el dibujante granadino Porcel vuelven a sorprendernos con otra auténtica joya.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.