• MATLAB APLICADO A TELECOMUNICACIONES

    ORTEGA RUÍZ, MAURICIO MARCOMBO Ref. 9788426722058 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En MATLAB Aplicado a Telecomunicaciones se expone la forma en que se debe desarrollar el código fuente de simulaciones de Sistemas y señales, Procesamiento digital de señales, Sistemas de comunicación, Microondas y satélites, Comunicación por fibra óptica, Inteligencia artificial y Procesamiento de ...
    Dimensions: 230 x 170 x 18 cm Peso: 500 gr
    Disponible
    23,80 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-267-2205-8
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : ORTEGA RUÍZ, MAURICIO
    • Número de pàgines : 290
    • Col·lecció : MARCOMBO ALFAOMEGA
    • Any d'edició : 2015
    En MATLAB Aplicado a Telecomunicaciones se expone la forma en que se debe desarrollar el código fuente de simulaciones de Sistemas y señales, Procesamiento digital de señales, Sistemas de comunicación, Microondas y satélites, Comunicación por fibra óptica, Inteligencia artificial y Procesamiento de imágenes. Aprenda a generar el código fuente en MATLAB de aplicaciones del área de telecomunicaciones. Conozca ejemplos de código fuente de aplicaciones de las áreas más importantes de telecomunicaciones. Desarrolle aplicaciones de telecomunicaciones a partir de los ejemplos desarrollados y de los problemas propuestos. Mauricio Ortega Ruíz. Ingeniero Mecánico Electricista (Facultad de Ingeniería, UNAM), Maestro en Comunicaciones y Procesamiento de Señales (Imperial Collage of Science Technology and Medicine). El Mtro. Ortega es docente investigador de tiempo completo, además de asesor en las áreas de instrumentación, sensores, electrónica y telemetría.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.