• ARTE DE DISTINGUIR A LOS CURSIS

    ARTE DISTINGUIR CURSIS

    SILVELA FRANCISCO TRAMA Ref. 9788489239302 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ?El ser cursi es independiente de la posición, de la riqueza y hasta de la belleza natural de un sujeto?. Así de tajantes y decididas son las afirmaciones que hace Francisco Silvela (1843-1905) en este opúsculo que posee, además de una reflexión lúcida sobre la cursilería, un gran sentido del humor....
    Dimensions: 200 x 120 x 7 cm Peso: 97 gr
    Sense estoc avui
    9,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 105937
    • Data d'edició : 01/04/2002
    • Any d'edició : 2002
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : SILVELA FRANCISCO
    • Ilustradors : BOLDINI, GIOVANNI
    • Número de pàgines : 72
    • Col·lecció : LARGO RECORRIDO
    • Número de col·lecció : 3
    ?El ser cursi es independiente de la posición, de la riqueza y hasta de la belleza natural de un sujeto?. Así de tajantes y decididas son las afirmaciones que hace Francisco Silvela (1843-1905) en este opúsculo que posee, además de una reflexión lúcida sobre la cursilería, un gran sentido del humor.
    La tendencia a la falsificación y a lo inauténtico son también rasgos de lo cursi. Toda afectación, ya sea a través del exhibicionismo de los pedantes, el deseo de aparentar, y como actitud suprema de esa forma servil del pensamiento guiada por el temor a caer mal, está en la base de la cursilería.
    Francisco Silvela nos ayuda a distinguir a los cursis de los que no los son, y a desentrañar esa retórica plagada de exaltación de los sentimientos, abuso de la abstracción y regodeo en el pasmo, tan propia de todos los tiempos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.