• CONSTRUIR MARCAS PODEROSAS

    CONSTR MARCAS PODEROSAS

    AAKER GESTIO 2000 Ref. 9788480886734 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Construir marcas sólidas es una necesidad ineludible para cualquier empresa que quiera sobrevivir y prosperar en un entorno crecientemente competitivo. La marca es un activo estratégico y la principal fuente de ventaja competitiva. Para demostrarlo Aaker utiliza casos de empresas reales como General...
    Ancho: 165 cm Largo: 230 cm Peso: 587 gr
    Sense estoc avui
    21,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 93361
    • Data d'edició : 01/11/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Autors : AAKER
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 328
    • Col·lecció : MARKETING Y VENTAS
    Construir marcas sólidas es una necesidad ineludible para cualquier empresa que quiera sobrevivir y prosperar en un entorno crecientemente competitivo. La marca es un activo estratégico y la principal fuente de ventaja competitiva. Para demostrarlo Aaker utiliza casos de empresas reales como General Elctric, Kodak, McDonald's y muchas otras. En este libro, Aaker expone de forma práctica todo aquello que puede ayudar a su empresa a maximizar el valor de sus marcas. En la actualidad, los ejecutivos de muchas empresas están tratando de evitar que sus productos se conviertan en simples mercaderías (commodities), para lo cual están reconsiderando el concepto de marca, al contemplarla como uno de los elementos fundamentales de la estrategia empresarial. Para ello, este libro es de imprescindible lectura, si quieren estar preparados para la "batalla".

    Prólogo 1.¿Qué es una marca poderosa? -2.Construir una marca: la historia de Saturn -3.Sistema de identidad de la marca -4.Asociaciones organizativas -5.Personalidad de la marca -6.Implementación de la identidad -7.Gestionar sistemas de marcas -8.Apalancar la marca -9.Medir el valor de la marca entre productos y mercados -10.Organizarse para la construcción de marcas

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.