• ENTRE MUJERES SOLAS debolsillo col contemporanea llom grana

    ENTRE MUJERES SOLAS

    CESARE PAVESE DEBOLSILLO Ref. 9788499081380 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    «El personaje más hermoso de un escritor que no creía en los personajes es justamente la Clelia de Entre mujeres solas ? Clelia c?est moi, podríamos decir con Pavese.».ITALO CALVINO..Publicada por primera vez en 1949, Entre mujeres solas significó para Pavese el salto al éxito de crítica y público. ...
    Dimensions: 190 x 125 x 12 cm Peso: 204 gr
    Sense estoc avui
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 219342
    • Data d'edició : 01/01/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CESARE PAVESE
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 176
    • Col·lecció : CONTEMPORANEA
    • Número de col·lecció : 026201
    «El personaje más hermoso de un escritor que no creía en los personajes es justamente la Clelia de Entre mujeres solas ? Clelia c?est moi, podríamos decir con Pavese.».ITALO CALVINO..Publicada por primera vez en 1949, Entre mujeres solas significó para Pavese el salto al éxito de crítica y público. Su protagonista, Clelia, es una mujer madura, fría y bregada, que deja Roma y llega de vuelta a Turín, su ciudad natal, para abrir una tienda de modas. Desde esa posición, Clelia se convertirá en una observadora privilegiada de la alta sociedad turinesa de posguerra que ya no sabe qué pedirle a la vida...Cesare Pavese (1908-1950) es hoy un escritor aclamado por todos, pero en la Italia de Mussolini no se apreciaron sus logros, de modo que centró sus esfuerzos en editar y traducir al italiano a grandes autores como Defoe, Dickens, Melville o Joyce. El grueso de su obra fue publicado entre el fin de la Segunda Guerra Mundial y el año de su muerte...Traducción de Esther Benítez

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.