• Reforma Laboral 2012

    TEXTO INTEGRO REAL DECRETO-LEY 3/2012

    VV AA VARIS Ref. 9788415394563 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Mediante Real Decreto-Ley 3/2012, de 10 de febrero, se desarrolla una de las reformas más importantes de los últimos años en materia laboral. Para ponerse al día en esta materia ADAMS ha elaborado el presente manual dirigido a todos aquellos profesionales que quieran conocer de forma rápida y prácti...
    Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    25,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-15394-56-3
    • Data d'edició : 01/03/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : VV AA
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 216
    • Col·lecció : DERECHO
    Mediante Real Decreto-Ley 3/2012, de 10 de febrero, se desarrolla una de las reformas más importantes de los últimos años en materia laboral. Para ponerse al día en esta materia ADAMS ha elaborado el presente manual dirigido a todos aquellos profesionales que quieran conocer de forma rápida y práctica los aspectos más importantes y relevantes recogidos en esta norma.





    En la elaboración del mismo hemos pretendido facilitar de manera teórico-práctica los aspectos más novedosos de la reforma mediante la siguiente estructura:





    ? Análisis de la Reforma Laboral, con esquemas y referencias comparativas con la normativa anterior.


    ? Cuadro resumen de las materias reformadas y de los aspectos más novedosos de cada una de ellas.


    ? Supuestos prácticos con soluciones.


    ? Texto íntegro de Real Decreto-Ley 3/2012.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.