• GUERRA SANTA YIHAD CRUZADA VIOLENCIA Y RELIGION EN EL CRIST

    GUERRA SANTA YIHAD CRUZAD

    JEAN FLORI UNIVERSITAT DE VALENCIA Ref. 9788437059471 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    De rabiosa actualidad, el libro del gran historiador Jean Flori describe el origen de las nociones de yihad y guerra santa en los mundos islámicos y occidental medievales. Cómo y por qué el cristianismo pacifista pregonado por Jesús fue aceptando de manera paulatina las ideas de guerra justa, primer...
    Ancho: 120 cm Largo: 190 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    10,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 132039
    • Data d'edició : 01/01/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : JEAN FLORI
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 360
    • Col·lecció : COEDS. EDITORIAL UNIVERSIDAD DE GRANADA
    • Número de col·lecció : 2
    De rabiosa actualidad, el libro del gran historiador Jean Flori describe el origen de las nociones de yihad y guerra santa en los mundos islámicos y occidental medievales. Cómo y por qué el cristianismo pacifista pregonado por Jesús fue aceptando de manera paulatina las ideas de guerra justa, primero, y de guerra santa, después, al final de una evolución milenaria, para desembocar en la cruzada. En aquella fecha, la guerra predicada por el Papado contra los <> se consideró una obra santa, meritoria y capaz de procurar el paraíso a quienes murieran en ella como <>. En el islam, por el contrario, dichas nociones se admitieron desde el origen en la doctrina del 'yihad', que, predicada en el Corán y practicada por Mahoma, se precisó y codificó mucho antes de la cruzada. Este brillante análisis de la sacralización de la guerra en ambas sociedades, con sus parecidos, pero también con sus diferencias, permite comprender mejor por qué recogemos hoy sus frutos venenosos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.