• D EXCURSIO PER LES COVES DE CATALUNYA

    D EXCURSIO PER LES COVES

    AYMAMI I DOMINGO GENER VARIS Ref. 9788493165161 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La guia que teniu a les mans està dividida en dues parts. En la primera, l'autor ens proposa dotze excrusions que ens portaran a diversos tipus de cavitats. La diferenciació es fa segons la finalitat per a la qual van ser utilitzades: santuari, refugi, habitatge,... en resum, unes excursions per con...
    Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    11,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 148604
    • Data d'edició : 13/07/2005
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : Catalán
    • Autors : AYMAMI I DOMINGO GENER
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 176
    • Col·lecció : LA BUTXACA DE MUNTANYA
    • Número de col·lecció : 7
    La guia que teniu a les mans està dividida en dues parts. En la primera, l'autor ens proposa dotze excrusions que ens portaran a diversos tipus de cavitats. La diferenciació es fa segons la finalitat per a la qual van ser utilitzades: santuari, refugi, habitatge,... en resum, unes excursions per conèixer indrets prou interessants de les nostres contrades que tenen en comú el fet de que l'home ha aprofitat allò que la natura ha modelat. Els itineraris tenen una durada que oscil·la entre dues i quatre hores i mitja, però no n'hi ha cap que presenti dificultats remarcables. No és doncs, una guia d'espeleologia, tot i que en algun moment l'autor, ens proposi endinsar-nos en alguna cova. També hi trobareu, una visió àmplia de l'entorn d'aquestes cavitats i, a més, moltes notes històriques i dades curioses.
    En la segona part, se'ns proposa la visita a les cavitats de Catalunya que estan preparades per a la visita turística. Aquí hi trobareu coves, però també, balmes amb pintures rupestres i mines. De cada cavitat es fa una descripció dels seus motius d'interès i es donen els seus horaris, preus i telèfon, cosa que ens facilitarà fer-hi una visita.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.