• CATALUNYA ES REVOLTA

    CATALUNYA ES REVOLTA

    GARCIA XAVIER ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496103177 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Catalunya pateix problemes d'especulació urbanística, acumulació de residus, despoblament rural i nombrosos desequilibris ambientals (transvasaments, massificació, etc.) derivats del model econòmic actual. Per a alguns, tot és fruit d'un «progrés inevitable». Però l'acumulació de fractures ecològiqu...
    Ancho: 140 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    17,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 117418
    • Data d'edició : 01/06/2003
    • Any d'edició : 2003
    • Idioma : Catalán
    • Autors : GARCIA XAVIER
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 320
    • Col·lecció : DISSIDÈNCIES
    Catalunya pateix problemes d'especulació urbanística, acumulació de residus, despoblament rural i nombrosos desequilibris ambientals (transvasaments, massificació, etc.) derivats del model econòmic actual. Per a alguns, tot és fruit d'un «progrés inevitable». Però l'acumulació de fractures ecològiques està generant un ampli malestar popular: riuades de persones que reclamen un creixement més equilibrat i humà. Diverses plataformes ciutadanes (com les sorgides contra el Pla Hidrològic) han obert nous fronts de lluita contra els interessos de les administracions i els grans grups de poder, amb «revoltes» que intenten salvar un país espoliat, desvertebrat i mutilat.
    Amb radiografies exhaustives de cada comarca, Xavier Garcia, periodista i cronista de paisatges, posa al descobert els nostres conflictes territorials i les alternatives que aposten per una Catalunya més lògica i ecològica.

    BIOGRAFIA AUTOR

    Xavier Garcia i Pujades
    (Vilanova i la Geltrú, 1950)
    Periodista, assagista i biògraf, ha publicat, amb aquest, vint-i-sis llibres, entre els quals hi ha retrats literaris («Homenets Calatans, 1976»; «Homenots del Sud» 1994), assajos i cròniques ecològiques («Supervivència 2000», 1983; «La transició apassionada», 1990) i biografies de personalitats de la cultura catalana, com Esteve Fàbregas, Artur Bladé o Joan Guinjoan. Ha dedicat part de la seva obra a la gent, cultura i paisatges de les terres de l'Ebre, amb la voluntat de fer conèixer arreu de Catalunya el patrimoni del Sud. Darrerament ha publicat «Memòria de la Catalunya Nova»v (2001), «Historiadors i història local a Catalunya al segle XX» (2002), «Dietari d'anar passant» (2002) i «Greenpeace, pau verda al món» (2003).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.