• CREACION Y DISEÐO WEB PROFESIONAL anaya

    CREACION DISEÐO WEB PROFE

    CLINT ECCHER ERIC HUNLEY ERIK SIMMONS EDICIONS ANAYA MULTIMEDIA S.A. Ref. 9788441518704 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La tecnología del diseño Web se renueva constantemente. Los diseñadores necesitan mejorar sus habilidades profesionales para mantenerse en la vanguardia del mercado. Este libro abarca todo el proceso de diseño de un sitio Web, desde la creación de los bocetos iniciales y la optimización de la navega...
    Dimensions: 240 x 186 x 33 cm Peso: 1662 gr
    Sense estoc avui
    44,60 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 150222
    • Data d'edició : 01/07/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CLINT ECCHER ERIC HUNLEY ERIK SIMMONS
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 624
    • Col·lecció : DISEÑO Y CREATIVIDAD
    La tecnología del diseño Web se renueva constantemente. Los diseñadores necesitan mejorar sus habilidades profesionales para mantenerse en la vanguardia del mercado.

    Este libro abarca todo el proceso de diseño de un sitio Web, desde la creación de los bocetos iniciales y la optimización de la navegación hasta temas más avanzados como el aumento de la usabilidad, el diseño con capas, la seguridad y el uso de bases de datos para actualizar los contenidos de un sitio. En el desarrollo de los proyectos se utilizan versiones actualizadas de los programas y lenguajes más utilizados, como HTML, XHTML, CSS, JavaScript, Photoshop CS y PHP.

    Incluye un CD-ROM con plantillas de diseño Web de calidad profesional que se pueden personalizar y ampliar fácilmente, así como el paquete de servidor Open Source Web que contiene Apache, MySQL, PHP y PERL y versiones de prueba de Adobe Photoshop CS y Macromedia Dreamweaver MX 2004.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.