• HAY MUCHAS MANERAS DE DECIR ADIOS

    MUCHAS MANERAS DEC ADIOS

    SERVAN SCHREIBER ESPASA CALPE Ref. 9788467038118 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    «Un libro de una dignidad, una sinceridad y una belleza conmovedoras. David Servan-Schreiber nos ofrece en este texto, a menudo jubiloso, argumentos frente a la muerte, para afrontarla con éxito».Le Point«Una conversación con la muerte… Servan-Schreiber va tejiendo su experiencia personal para abord...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 198 gr
    Sense estoc avui
    16,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 243357
    • Data d'edició : 01/11/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : SERVAN SCHREIBER
    • Traductors : INÉS BELAUSTEGUI TRÍAS
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 136
    • Col·lecció : ESPASA FORUM
    «Un libro de una dignidad, una sinceridad y una belleza conmovedoras. David Servan-Schreiber nos ofrece en este texto, a menudo jubiloso, argumentos frente a la muerte, para afrontarla con éxito».



    Le Point

    «Una conversación con la muerte… Servan-Schreiber va tejiendo su experiencia personal para abordar los interrogantes que algún día todos tendremos que plantearnos».



    Le Nouvel Observateur

    «Un libro sin dramatismo, sereno y emotivo, consistente y conmovedor, que nos acerca a nuestra con­dición humana. Esta obra es un regalo».



    Elle

    «Un conmovedor manual de vida. Para leer, releer, meditar y volver a meditar. Cuánta lucidez y, sobre todo, qué dulzura y qué serenidad… Honesto hasta el final».



    Paris Match

    «David ha escrito un texto muy personal, intenso y conmovedor, sencillo y sincero. Como buen cien­tífico, analiza también el conjunto de conocimientos sobre los que ha investigado: los beneficios de la meditación, de la actividad física, de una alimentación sana y de un entorno sereno».



    Psychologies

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.