• TECNIAS DE ENSEÑANZA CON MOODLE 2,0

    TECN ESEÑANZA MOODLE 2,0

    WILLIAM RICE SUSAN SMITH NASH EDICIONS ANAYA MULTIMEDIA S.A. Ref. 9788441529120 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Hoy todo está en Internet, hasta la enseñanza. Moodle es un sistema de enseñanza virtual, un sistema de gestión de cursos, que ayuda a los educadores a crear comunidades de aprendizaje en línea. Este tipo de plataformas tecnológicas también conocida como LMS (Learning Management System), tiene una g...
    Dimensions: 225 x 175 x 15 cm Peso: 365 gr
    Sense estoc avui
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 236034
    • Data d'edició : 01/03/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : WILLIAM RICE SUSAN SMITH NASH
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 224
    • Col·lecció : TÍTULOS ESPECIALES
    Hoy todo está en Internet, hasta la enseñanza. Moodle es un sistema de enseñanza virtual, un sistema de gestión de cursos, que ayuda a los educadores a crear comunidades de aprendizaje en línea.

    Este tipo de plataformas tecnológicas también conocida como LMS (Learning Management System), tiene una gran acogida por la comunidad educativa, debido a que a los alumnos les entusiasma sentirse conectados con sus compañeros, a la vez que comparten sus propios puntos de vista; les motiva poder intercambiar ideas y llevar el control de su propio proceso educativo. Un curso bien diseñado en Moodle genera alumnos sólidos.

    Este libro ofrece instrucciones claras y detalladas para empezar a trabajar con Moodle. Con él aprenderá a utilizar las diferentes actividades y recursos y cómo modificarlas para que se adapten a sus condiciones y necesidades específicas de su grupo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.