• La fórmula de la felicidad

    La matemática del bienestar

    Manel Baucells/Rakesh Sarin PLANETA Ref. 9788408004851 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Crear tu propia felicidad no es sólo una cuestión de actitud. No consiste en realizar complejas visualizaciones ni en desear algo imposible. La felicidad es, tal como demuestran Manel Baucells y Rakesh Sarin, una fórmula matemática que tiene mucho de ciencia y algo de mística y magia. El result...
    Ancho: 150 cm Largo: 229 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    18,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-08-00485-1
    • Data d'edició : 01/04/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : Manel Baucells/Rakesh Sarin
    • Traductors : 0000000000000
    • Ilustradors : / 00000Ana García Bertrán
    • Número de pàgines : 312
    • Col·lecció : (Fuera de colección)
    Crear tu propia felicidad no es sólo una cuestión de actitud. No consiste en realizar complejas visualizaciones ni en desear algo imposible. La felicidad es, tal como demuestran Manel Baucells y Rakesh Sarin, una fórmula matemática que tiene mucho de ciencia y algo de mística y magia. El resultado es un conjunto de seis «leyes de la felicidad» que varían nuestro estado emocional, y cada una de ellas modi?ca la ecuación fundamental de la felicidad, haciendo que sea más precisa y aplicable a una amplia gama de decisiones vitales. Baucells y Sarin te ayudan a medir tus proyecciones irreales y tu situación vital actual para elaborar un diagnóstico de tu estado de felicidad presente y a mejorarlo en el futuro. La clave de la prosperidad, el amor y la satisfacción personal radica en vivir el presente sin proyecciones hacia el futuro o hacia el pasado. La felicidad se construye día a día, siendo conscientes de lo que nos ocurre ahora. El resultado de la ecuación de la felicidad es infalible: sean cuales sean tus circunstancias actuales, ser feliz depende única y exclusivamente de ti.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.