• Vía Crucis con los santos

    Ilustrado con mosaicos de Marko I. Rupnik

    Cervera Barranco, Pablo PAULINAS Ref. 9788428541336 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Este Vía Crucis recoge, en torno a las estaciones de la Pasión del Señor, las meditaciones y testimonios de seis santos, ejemplo de seguimiento de Cristo y destacados defensores de la fe: san Agustín, san Juan de Ávila, santa Teresa de Jesús, santa Teresa del Niño Jesús, la beata Teresa de Calcuta y...
    Ancho: 140 cm Largo: 195 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    16,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 978-84-285-4133-6
    • Data d'edició : 01/01/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : Cervera Barranco, Pablo
    • Número de pàgines : 224
    • Col·lecció : Fe e imagen
    Este Vía Crucis recoge, en torno a las estaciones de la Pasión del Señor, las meditaciones y testimonios de seis santos, ejemplo de seguimiento de Cristo y destacados defensores de la fe: san Agustín, san Juan de Ávila, santa Teresa de Jesús, santa Teresa del Niño Jesús, la beata Teresa de Calcuta y el beato Juan Pablo II. A la piedad de los textos se une en estas páginas impresas a todo color la belleza de los mosaicos del padre Marko I. Rupnik, autor de algunas de las más hermosas decoraciones artísticas religiosas de la actualidad, como las que pueden admirarse en la Catedral de la Almudena, las capillas de la Clínica de la Beata María Ana de Jesús y de la Conferencia Episcopal Española, en Madrid, o el Santuario de Nuestra Señora de Lourdes.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.