• LIBRO IDIOTA

    DE LA PRADA ALCOVER, PEDRO LU EDICIONES LIBRERIA UNIVERSITARIA Ref. 9788415372943 Altres llibres del mateix autor
    Pedro de la Prada.- De 2006 a 2010 dirigió una tertulia política en la biblioteca de Sant Adrià del Besòs, a ella asistieron los principales lideres de todo el espectro político. Fue por entonces cuando comenzó a gestar la idea de escribir un libro en el que se pudiesen leer idioteces. Después de va...
    Ancho: 15 cm Largo: 17 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    8,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-15372-94-3
    • Data d'edició : 01/01/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : DE LA PRADA ALCOVER, PEDRO
    • Número de pàgines : 0
    Pedro de la Prada.- De 2006 a 2010 dirigió una tertulia política en la biblioteca de Sant Adrià del Besòs, a ella asistieron los principales lideres de todo el espectro político. Fue por entonces cuando comenzó a gestar la idea de escribir un libro en el que se pudiesen leer idioteces. Después de varios años preparándolo y cuando las perspectivas para editarlo eran las ideales para conseguir un gran número de ventas, decide dejar de lado este proyecto y centrarse en otro algo mas serio e interesante como fue el libro posteriormente editado por LU "EXPEDIENTE KDO". Como era de esperar las ventas no fueron muy afortunadas debido a lo minoritario de su contenido. Pedro de la Prada comenzó a pensar entonces que quizá había hecho el idiota no editando primero el otro libro y entre ser él el idiota y serlo el libro se quedó con esta segunda opción, dando todos los pasos pertinentes para su edición. Des esta manera os presentamos este "LIBRO IDIOTA".

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.