• NUEVOS ESCENARIOS PARA EL DOCENTE

    UNA MIRADA PRÁCTICA TEÑIDA DE NEUROCIENCIA

    AA.VV. DOCUMENTA UNIVERSITARIA Ref. 9788499842653 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Aquest llibre és el reflex del treball dut a terme per un grup de professionals de l'educació, emmarcat en el context del Màster de Neuropsicopedagogia de la Universitat de Girona, que amb gran dosi d'il·lusió i entusiasme, i conscients dels reptes que suposa el dia a dia a les aules per als educado...
    Ancho: 150 cm Largo: 210 cm Peso: 435 gr
    Sense estoc avui
    24,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9984-265-3
    • Data d'edició : 01/12/2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : AA.VV.
    • Número de pàgines : 328
    • Col·lecció : FUNDACIÓ CARME VIDAL XIFRE DE NEUROPSICO
    • Número de col·lecció : 3.1
    • Any d'edició : 2014
    Aquest llibre és el reflex del treball dut a terme per un grup de professionals de l'educació, emmarcat en el context del Màster de Neuropsicopedagogia de la Universitat de Girona, que amb gran dosi d'il·lusió i entusiasme, i conscients dels reptes que suposa el dia a dia a les aules per als educadors, pretenen aportar una mica de llum a la penombra que sovint s'albira en el panorama educatiu actual, per proposar-los una nova mirada tenyida de neurociència, als nous desafiaments educatius que se'ls plantegen.\n \nÉs per això que el llibre que el lector té a les mans inclou uns primers capítols que fan referència a com aprenem, tenint en compte tant aspectes cognitius, com emocionals i comunicatius, fonamentals en tot procés d'aprenentatge. A més, mitjançant exemples pràctics, procurem transmetre noves propostes metodològiques destinades a l'estimulació d'aquells processos cognitius que estan a la base de tot aprenentatge, sense perdre de vista l'aspecte emocional que tanta importància té per poder ajudar, a tots aquells alumnes, que per la raó que sigui, aprenen diferent i mostren certes dificultats en el procés. Així mateix, ens proposem abordar temes com la conveniència o no dels deures, els reptes i oportunitats que ens ofereix en l'actualitat la incorporació a les nostres aules d'un important nombre d'alumnat immigrant, així com la manera d'afrontar des del col·legi les conductes disruptives , i com aquestes són viscudes pels docents. \n\n

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.