• JORDI PUJOL LLUMS I OMBRES

    JORDI PUJOL LLUMS OMBRES

    RIERA ANGLE EDITORIAL Ref. 9788488811752 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    A «Jordi Pujol: llums i ombres», Ignasi Tiera analitza els orígens ideològics de Jordi Pujol, revela els fonaments del seu projecte nacionalista, i repassa l'acció de govern al davant de la Generalitat. Ara que Jordi Pujol ha anunciat que es retira, a l'hora de fer balanç és legítim preguntar-se, d'...
    Ancho: 135 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    14,42 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 91368
    • Data d'edició : 01/11/2001
    • Any d'edició : 2001
    • Idioma : Catalán
    • Autors : RIERA
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 221
    • Col·lecció : DISSIDÈNCIES
    A «Jordi Pujol: llums i ombres», Ignasi Tiera analitza els orígens ideològics de Jordi Pujol, revela els fonaments del seu projecte nacionalista, i repassa l'acció de govern al davant de la Generalitat. Ara que Jordi Pujol ha anunciat que es retira, a l'hora de fer balanç és legítim preguntar-se, d'entrada, si ha estat un bon gestor, a més de bon polític, quins han estat els dèficits dels diversos governs de CiU, com ha repercutit la política nacionalista en les aspiracions d'autogovern de Catalunya. En fi, quin país ens deixa.
    «La gran habilitat de Jordi Pujol -escriu Riera- és que ens ha fet jugar a tots en el seu terreny: l'oposició ha jugat tots els partits a camp contrari perquè Jordi Pujol s'havia afanyat a marca, amb precisió, els límits del terreny de joc.»

    BIOGRAFIA AUTOR

    Ignasi Riera
    (Barcelona, 1940)
    Des de 1969 viu a Cornellà de Llobregat, on ha estat regidor al llarg de quinze anys. Fou diputat al Parlament de Catalunya entre els anys 1987 i 1999 pel PSUC i per IC-V. És tècnic editorial i professor d'adults. Va ser director literari d'Edicions Laia.

    Ha publicat 45 llibres d'assaig, novel·la, contes, biografia i libel, entre els quals: El rellotge del pont d'Esplugues, No arrenqueu els geranis, Off Barcelona, Ellos las prefieren gordas, El meu oncle Pere Quart, Joan Oliver / Pere Quart o l'inventor de jocs, Candel, Paco o Francesc, Un diputat per no res, I jo que voldria ser..., Lletra de batalla, Els catalans de Franco, Contes de ràdio, Viatgers de Barcelona. Pel que fa a la temàtica culinària i gastronòmica, han de destacar-se els llibres: Cuina que cuinaràs, Esposa al forn amb cebes, Diccionario de cocina, Diccionari de cuina catalana i Els fogons de la nostàlgia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.