• LLEGENDES DE CERDANYA

    LLEGENDES CERDANYA

    FIGUERA I ABADAL VARIS Ref. 9788495695031 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La Cerdanya és una comarca físicament ben definida. Bona part de la seva ex-tensió està ocupada per una plana envoltada per altes muntanyes. Des del 1659, però, una frontera estatal la divideix entre França i Espanya, i des del 1833, entre les demarcacions de Lleida i Girona. Els vells cerdans, com ...
    Ancho: 133 cm Largo: 215 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 87517
    • Data d'edició : 01/07/2001
    • Any d'edició : 2001
    • Idioma : Catalán
    • Autors : FIGUERA I ABADAL
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 160
    • Col·lecció : POPULAR LLEGENDES
    • Número de col·lecció : 5
    La Cerdanya és una comarca físicament ben definida. Bona part de la seva ex-tensió està ocupada per una plana envoltada per altes muntanyes. Des del 1659, però, una frontera estatal la divideix entre França i Espanya, i des del 1833, entre les demarcacions de Lleida i Girona. Els vells cerdans, com en altres pobles de les comarques de Catalunya, tenien la seva pròpia visió del món, les seves llegendes cregudes com a fets reals, amb les quals explicaven fets molt diversos: l’origen de poblacions determinades, el pas de sants, fets històrics –com els castells i els bandolers–, elements de la natura –roques, estanys i animals–, el poder de determinades persones identificades com a bruixes, etc. Les llegendes de Cerdanya cal emmarcar-les dins un context molt més ampli, l’imaginari del Pirineu, entès com a muntanya única, sense cap mena de divisió d’estat, nació o comarca.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.